Nordin Amrabat terug naar Nederland? "Heb met één club gesproken"

Nordin Amrabat namens AEK Athene
Nordin Amrabat namens AEK Athene Foto: © BSR Agency

Nordin Amrabat denkt serieus na over een terugkeer naar de Nederlandse Eredivisie. De voormalig PSV'er is transfervrij na zijn vertrek bij het Griekse AEK Athene.

"Ik kan verlengen bij AEK, die willen graag dat ik nog minimaal een jaar blijf", vertelt Amrabat bij ESPN. "Maar ik heb ook wat opties in Nederland. Met één club heb ik al gesproken, een andere club wil nog met me praten. Ik neig wel naar Nederland, ik ben hier in januari 2011 weggegaan. Dat is alweer bijna 13,5 jaar. Het is wel het goede moment om terug te keren. Ik ben nog goed en hongerig. Althans, dat vind ik zelf dan."

"Als je naar Nederland komt, moet je het wel laten zien. "Ik ga komende week een beslissing nemen. Even alle plussen en minnen bij elkaar wegstrepen, en dan een keuze maken. Binnen twee weken wil ik duidelijkheid, want ik wil niet te lang wachten. Ik houd ervan om vanaf de voorbereiding al bezig te zijn, gelijk te beginnen en dan zo het seizoen te beginnen", aldus Amrabat.

Lees meer:
0 reacties