Noa Lang vergeleken met oud-PSV'er: "Hij werd ook overal uitgefloten"

Noa Lang geniet in De Kuip
Noa Lang geniet in De Kuip Foto: © Orange Pictures

Noa Lang maakt zaterdagmiddag zijn Eredivisie-debuut in het shirt van PSV. De vleugelaanvaller speelde natuurlijk al tegen Sturm Graz en tegen Feyenoord was hij zelfs de matchwinner in de Johan Cruijff Schaal. Lang werd de hele wedstrijd uitgefloten en uitgescholden door de Rotterdamse supporters, maar het leek de PSV'er niet te deren.

"Noa Lang zei het zelf terecht. Hij werd uitgefloten en uitgescholden, dus is men een beetje bang voor hem", vertelt podcastmaker Sjoerd Keizer in de Skiete Willy Podcast. "Mark van Bommel zei dat ook over De Kuip. Als hij met een stukje haar tunnel uitkwam, hoorde hij al dat hij zijn been moest breken. Dat betekent dus dat je een beetje bang bent voor Mark van Bommel. Het is dus een soort van compliment."

"Hij gebruikt het als brandstof, maar dat werkt ook niet altijd. Als dat altijd als brandstof zal dienen, dan speelt hij elke uitwedstrijd goed. Types als Noa Lang worden in ieder stadion namelijk uitgefloten. Je noemde de naam al, maar Bommel werd in ieder stadion, behalve zijn eigen, uitgefloten. Je kunt het niet oneindig als brandstof gebruiken. Het is ook niet erg en het hoort er een beetje bij, maar ik begrijp het toch niet dat het gebeurd. Ik krijg dat niet in mijn hoofd.

Lees meer:
0 reacties