Noa Lang open over 'enorm' lastige periode: "Dan moest ik liggen"

Noa Lang
Noa Lang Foto: © Pro Shots

Noa Lang reisde eerder dit seizoen af naar Spanje, om daar te revalideren van zijn hamstringblessure. De PSV'er stond maanden aan de kant en dat was 'enorm' lastig, zo vertelt hij.

"In die drie jaar bij Club raakte ik maar één keer geblesseerd. Als je dan als recordaankoop bij PSV komt, en je valt in oktober al uit, is dat mentaal zwaar", zegt Lang in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Het is geen gemakkelijke periode geweest... Ik had al sinds augustus last aan die hamstring."

Daarnaast kreeg Lang ook nog te maken met de ziekte van Pfeiffer. "Ik was de hele dag moe, kon niets doen. Even naar de keuken en ik moest al gaan liggen. Zonder die ziekte had ik misschien nog de laatste wedstrijden van het seizoen kunnen spelen, maar nu herstelde ik traag. Gelukkig gaat het intussen de goede kant op", geeft de aanvaller aan.

Lang heeft er veel van geleerd. "Je moet het positief bekijken. Ik ga in de toekomst naar mijn lichaam luisteren. Niet meer ‘doorvoetballen’ met pijntjes. En mijn motivatie voor volgend seizoen is gewoon nóg groter geworden. Ik focus me op de eerste training na de vakantie."

Lees meer:
0 reacties