Nina Nijstad verlengt: "Trots dat ze komende jaren voor PSV speelt"

Nina Nijstad namens PSV
Nina Nijstad namens PSV Foto: © BSR Agency

Nina Nijstad maakt een prima ontwikkeling door bij PSV en ziet deze ontwikkeling ook beloond worden. De aspirant-international heeft in het Philips Stadion haar contract met liefst drie seizoenen verlengd, waardoor ze tot medio 2028 vast ligt in Eindhoven.

"Het is een hele bijzondere dag en ik ben heel blij dat ik het eindelijk met de wereld mag delen. Een vierjarig contract getuigt van vertrouwen en dat geeft me een erg goed gevoel", vertelt Nijstad op de clubsite van PSV. "De faciliteiten zijn uitstekend, dus ik verwacht dat ik veel stappen ga zetten in mijn ontwikkeling. Als team willen we natuurlijk bovenin meedoen en uiteindelijk de titel pakken."

Technisch manager Maud Roetgering is blij met de verlenging van Nijstad. "Nina heeft zich sinds haar komst ontwikkeld tot een van de bepalende speelsters binnen ons team. We hebben de ambitie om elk jaar voor de prijzen te spelen. Een stabiele selectie zet onze doelen kracht bij en de verlenging van Nina is hier een belangrijk onderdeel van. We zijn trots dat ze ook de komende jaren voor PSV speelt", aldus Roetgering.

Lees meer:
0 reacties