Nijstad weer bij Oranje: "Je kunt daar meer leren dan bij PSV"

Nina Nijstad namens PSV
Nina Nijstad namens PSV Foto: © BSR Agency

Nina Nijstad mag zich maandag melden bij de OranjeLeeuwinnen. De PSV Vrouwen-middenveldster is een van de drie extra speelsters in de selectie van bondscoach Andries Jonker.

De twee hebben tijdens de vorige interlandperiode al met elkaar gesproken. "Over hoe het gaat, wat mijn verbeterpunten zijn, waar ik graag aan wil werken. Dat was een hele mooie week voor mij, om van de grote meiden te leren", blikt Nijstad bij ESPN terug op haar eerste keer bij het 'grote' Oranje. "Ik heb heel veel zin in volgende week. Ik ben blij dat ik weer mee mag."

De PSV-speelster vervolgt: "Welk verhaal hij nu heeft verteld? Gewoon dat ik zo moet doorgaan, zorgen dat ik erbij blijf. GOed blijven presteren bij PSV. Er zitten een aantal meiden voor mij. Dat hoort ook zo. Ik ben nog jong. Er zijn nog heel veel dingen die beter kunnen. Daar moet ik aan werken. Maar ik ben wel blij dat hij mij de kans heeft gegeven om aan te sluiten."

"Wanneer ik tevreden ben? Als ik een leuke tijd heb gehad. Daar moet ik op doelen, niet teveel eisen van mezelf. Gewoon een leuke tijd, veel kunnen leren en ontwikkelen. Het is een ander niveau daar. Europees ook, dus je kunt veel meer leren dan bijvoorbeeld hier bij PSV. Het is net wat anders", merkt Nijstad op.

Lees meer:
0 reacties