Vertrekt Zahavi bij PSV? ''Volgend seizoen bij Maccabi Tel Aviv''

0
Vertrekt Zahavi bij PSV? ''Volgend seizoen bij Maccabi Tel Aviv''

Ook in Israel is het nieuws rondom de overval bij het gezin van Eran Zahavi als hard aangekomen. Assaf Cohen, sportjournalist, is benieuwd of Zahavi komend seizoen nog speler van PSV is na deze gebeurtenis.

"Hij heeft een mooi contract bij PSV dat hij in Israël niet zal krijgen, maar dit verandert alles. Zahavi is echt een familieman. Ik denk niet dat zijn familie terug naar Nederland gaat en hij dan hier blijft. Het is vooral de vraag wat zijn familie wil. Misschien willen zij wel terug naar Israël. Als je het me nu vraagt, denk ik dat Zahavi niet nog een seizoen blijft", aldus Cohen bij VoetbalPrimeur.

Diens collega Inbal Manor denkt dat Zahavi vertrekt bij PSV. "Ik kan je verzekeren dat als mij zoiets zou overkomen, ik op het eerste vliegtuig naar huis zou stappen. Zahavi is onvoorspelbaar. Hij zoekt altijd naar uitdagingen en stelt doelen voor zichzelf om zijn criticasters de mond te snoeren. Maar ik denk dat deze ervaring alles zal veranderen. Ze hebben zijn familie pijn gedaan en hij wil alles doen om ze veilig te laten zijn. Ik denk dat hij volgend seizoen in Israël speelt bij Maccabi Tel Aviv."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›