Timmer over Madueke: ''Hij is ontevreden en wil meer spelen''

2
Timmer over Madueke: ''Hij is ontevreden en wil meer spelen''

Noni Madueke maakt dit seizoen vooral indruk als invaller. De aanvaller heeft nog geen basisplek veroverd, maar dat zou in één klap kunnen veranderen als Donyell Malen aankomende zomer vertrekt.

''Als Malen vertrekt dan kan Madueke 1 op 1 doorschuiven'', zo begint PSV-watcher Marco Timmer bij VI. ''Er is wat interesse in hem. Hij is ontevreden en wil meer spelen. Dus dat zal met betrekking tot een transfer ook een leuk spel gaan worden. Madueke kan waanzinnige statistieken overleggen in de speeltijd die die wel krijgt.''

''Schmidt was wel duidelijk op de persconferentie dat hij dat Madueke niet 1,2,3 als 1 op 1 vervanger van Malen ziet'', vervolgt Timmer. ''Helemaal niet omdat PSV om de titel mee moet doen en Europees ook in de Champions League wil gaan spelen. Dan zijn er nog wel versterkingen nodig'', aldus Timmer.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 May 2021 om 13:09
    Komt Timmer weer aanpakken met wie er ontevreden is. Nooit lees ik: Madueke zegt ontevreden te zijn of zijn zaakwaarnemer vertelde me dat.. Komt dus neer op gespeculeerd en weer wat stoken van het 020 clubblad. Ze hebben de hoop op Mo blijkbaar opgegeven en hebben nu de focus op Madueke. Zoals ze eerst Bergwijn al naar 020 hebben proberen te schrijven. Sneu roddelblad.
  • 9 May 2021 om 10:07
    Schmidt is er in een jaar tijd wel in geslaagd om alle goede spelers tegen zich in het harnas te jagen zeg. De waterdragers blijven we mee zitten straks vrees ik als hij zo doorgaat.
Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›