''Voorkeur van Veerman gaat uit naar een binnenlandse transfer''

0
''Voorkeur van Veerman gaat uit naar een binnenlandse transfer''

De interesse in Joey Veerman begint op gang te komen. In zowel binnen-als buitenland zijn er clubs met interesse in de middenvelder van SC Heerenveen, weet ook clubwatcher Sander de Vries.

"Hij kan naar Stade Reims, Rangers heeft geïnformeerd, Atalanta kennen we ook allemaal en PSV heeft ook interesse. Daar zal het niet bij eindigen. Het is nog vroeg natuurlijk", begint De Vries bij KOKO Radio. "Maar de voorkeur van Joey gaat wel uit naar een binnenlandse transfer."

"En als ik de controleurs van PSV zag voetballen dan begrijp ik wel, zeker in de Eredivisie, meer voetbal op die plek willen. Hij zou er heel goed passen", vervolgt De Vries. "Dat werd in de perskamer van PSV ook gezegd. Ik verwacht wel dat daar komende zomer wel wat gaat spelen."

In de media wordt gesuggereerd dat Veerman heimwee zou hebben. "Ik weet niet of hij heimwee heeft. Maar op het moment dat je er zo’n kwalificatie opplakt, klinkt het meteen zo zwaar", vervolgt De Vries. "Je moet het denk ik ook niet groter maken dan het is. Maar wat wel zo is dat hij meer dan gemiddeld gedijt bij een woonomgeving waar hij zich lekker in voelt. Dat was voor Michel Vlap ook een belangrijke reden geweest om naar Anderlecht te gaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›