De Jong erkent: ''Zo'n patron zou ik er graag bij willen hebben''

0
De Jong erkent: ''Zo'n patron zou ik er graag bij willen hebben''

Voor John de Jong staat er een drukke transferzomer op het programma. PSV gaat mogelijk afscheid nemen van meerdere basisspelers en ook spelers als Bruma, Timo Baumgartl, Adrian Fein, Joel Piroe en Ritsu Doan lijken te gaan vertrekken.

"Er mag wel wat meer gif aan dit team worden toegevoegd, als je kijkt naar de ideale mix op het veld", begint De Jong bij Voetbal International. "Götze en Zahavi are leading by example, Lozano bracht wat extra’s met gif in zijn spel. Dumfries doet dat eveneens en ook af en toe verbaal. Andrés Guardado deed het allebei en dat mag nog wel wat meer in deze groep komen. Zo’n patron zou ik er komend seizoen graag bij willen hebben."

De Jong heeft veel zin in de komende transferwindow. "Het is altijd druk en er staat ook altijd druk op. Er zijn spelers die weg willen, daarnaast zijn er spelers van wie wij vinden dat ze beter elders kunnen gaan kijken, en uiteraard willen wij onze selectie versterken. De trainer heeft zo zijn wensen en ook bij PSV is er een gezond spanningsveld tussen de technisch directeur en de trainer. Maar gelukkig hebben wij wél hetzelfde belang."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›