Veerman naar PSV? ''Misschien eerst even onderzoek laten doen''

0
Veerman naar PSV? ''Misschien eerst even onderzoek laten doen''

Joey Veerman staat al enige tijd op de radar bij PSV. De ploeg uit Eindhoven volgt de middenvelder van SC Heerenveen met bovengemiddelde interesse, maar Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad twijfelt of Veerman de ideale versterking voor PSV is.

"Ik vind het een geweldige voetballer, ook om naar te kijken. Ik vind het ook een leuke jongen, maar of hij helemaal geschikt is voor de top? Dat weet ik niet", vertelt Mossou in de podcast De Stuurlui van het Algemeen Dagblad. "Hij meldt zich altijd af voor Jong Oranje en dat vond ik altijd wel apart. Dan denk ik: wat wil je nu eigenlijk met je carrière?"

Mossou denkt dat er bij Veerman - net zoals bij Henk Veerman eerder bij St. Pauli - er mogelijk nog meer meespeelt in zijn keuze voor een volgende club. "Eindhoven is net dicht genoeg bij Volendam, hè? Kun je dat in twee uur rijden? Met moeite? Misschien is dat een risicootje. Als je Volendammers iets meer dan een uur van Volendam haalt, wordt het vaak lastiger."

"Dat is misschien wel iets waar ze bij PSV even onderzoek naar moeten doen. Daar moet Toon (algemeen directeur Gerbrands, red.) even een psycholoog op los laten", adviseert Mossou tot besluit.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›