Twijfels over Veerman: ''Toch wel goed genoeg voor PSV?''

0
Twijfels over Veerman: ''Toch wel goed genoeg voor PSV?''

Wim Kieft heeft zijn twijfels over de volgende stap van Joey Veerman. De middenvelder van SC Heerenveen wordt veelvoudig in verband gebracht met een transfer, maar Kieft twijfelt of Veerman al goed genoeg is.

"Dat durf ik te betwijfelen. Je ziet wel de kwaliteiten wel,  maar als je hem nu kan vergelijke met Frenkie de Jong, dan is dat wel een verschil. Als je ziet wat die allemaal deed van voren en naar achteren. Niet alleen nu, ook toen bij Ajax. Dat is een wereld van verschil”, aldus Kieft bij Veronica Inside. “Je moet wel meer doen dan alleen aardig voetballen."

"Toch wel goed genoeg voor PSV, Wim?”, vraagt Van der Gijp zich af. “Bij Feyenoord of PSV wel, maar Bayer Leverkusen zou ik niet doen. Dan krijg je hetzelfde als Vlap en die jongen van AZ (Guus Til red.). Die voetbalt ook niet meer."

Johan Derksen is benieuwd of Veerman de stap kan gaan maken naar een Nederlandse topclub. "De moeilijkste stap is van uitblinken bij een modale club naar Nederlandse top", aldus Derksen. "Dan weet je het nooit. Dat is een gok."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›