''Je kunt beter Rosario verkopen, dat is een simpel rekensommetje''

2
''Je kunt beter Rosario verkopen, dat is een simpel rekensommetje''

PSV moet komende zomer doorselecteren. Roger Schmidt begon het seizoen met het duo Pablo Rosario en Ibrahim Sangaré, maar de kans is groot dat een van de twee moet vertrekken.

Valentijn Driessen verwacht niet dat de international van Ivoorkust mag vertrekken van Schmidt. ''Die gaat hij nooit laten gaan, dat is een erezaak bij hem.'' Pim Sedee vindt dat opvallend. ''Je ziet dat Boscagli het goed doet op het middenveld, je hebt Rosario en Van Ginkel, waarbij ze aangeven dat ze wellicht met hem doorwillen. Dat zijn eigenlijk drie spelers die op die positie uit de voeten kunnen en meer in hun mars hebben dan Sangaré.''

''Ik denk dat ze dan eerder Rosario wegdoen'', stelt Driessen in de Voetbalpodcast van De Telegraaf. ''Sangaré kun je nu misschien voor elf miljoen verkopen. Dan heb je een miljoen plus. Dan kun je beter onze vriend Rosario verkopen. Als je die voor tien miljoen verkoopt dan heb je tien miljoen plus. Dat is een heel simpel rekensommetje toch?''

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Apr 2021 om 11:44
    Rosario verkopen... Aangezien het een wereldspeler is kun je daar makkelijk 12mln voor krijgen van City of PSG. Klinkt win-win-win!
  • 18 Apr 2021 om 10:56
    Normaal heb ik een antipathie tegen “Valentijntje“ maar Rosario verkopen, daar ben ik het heel erg mee eens. Strik erom en de groeten!
Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›