PSV krijgt transferadvies: ''Tussen de 4 en 4,5 miljoen euro''

2
PSV krijgt transferadvies: ''Tussen de 4 en 4,5 miljoen euro''

Joël Drommel is nog altijd in afwachting op een akkoord tussen PSV en FC Twente. De doelman is persoonlijk al rond, maar de clubs steggelen nog altijd over de transfersom van de doelman.

“Als je gaat kijken, want het is een talent dat tegen het Nederlands elftal aan zit, dan denk ik dat je tussen de vier en vierenhalf miljoen euro moet kunnen krijgen. Dat zijn een beetje de prijzen bij keepers”, begint analist Jan van Staa bij VoetbalTijd. “En het verloop is gewoon veel minder bij keepers. Je koopt eerder een spits terwijl dat niet reëel is, want je hebt gewoon een goede keeper nodig.”

Van Staa ziet een verschil tussen PSV en AZ, dat deze week in zee ging met Go Ahead-verdediger Sam Beukema. “Wat ik bijvoorbeeld klasse vond van AZ, die handelen met Go Ahead Eagles gewoon alles snel af. Bij PSV duurt het en duurt het. PSV moet gewoon zeggen ‘dit is de prijs en klaar’.”

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Apr 2021 om 13:01
    Haha, zo’n gast die totaal niet weet wat er speelt moet ook een podium krijgen. Dan hoor je dit soort onzin, waar gaat het over? Truus uit Assen weer er meer van, wat een onzin van Traa, zeg dan niets als je ook niets weet!
  • 8 Apr 2021 om 10:30
    Wie heeft zich nou nog niet met deze transfer bemoeid. PSV kan volgens mij prima zelf bepalen wat ze hem waard vinden. Twente wil gewoon meer geld omdat ze zo dom zijn geweest om 25% aan Drommel en zijn zaakwaarnemer te beloven.
Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›