'Gewetenskwestie' bij PSV: ''Ze willen niemand naar Ajax laten gaan''

3
'Gewetenskwestie' bij PSV: ''Ze willen niemand naar Ajax laten gaan''

Freek Jansen stelt dat voetballiefhebbers er serieus rekening mee moeten houden dat Mohamed Ihattaren komende zomer naar Ajax verkast.

De aanvallende middenvelder heeft zelf al een aantal keer openlijk geflirt met de Amsterdamse club, daarnaast bij PSV wil het nog niet boteren tussen de voetballer en trainer Roger Schmidt. ''Bij Ajax wordt zijn naam intern natuurlijk genoemd. Als je gaat kijken welke spelers er nu in de Eredivisie actief zijn en interessant zijn voor Ajax, dan hoor je binnen de club wel dat zijn naam valt. Maar op dit moment is dat niet aan de orde'', aldus de journalist.

Jansen denkt dat het hoe dan ook interessant wordt wat er gaat gebeuren rondom de Ihattaren. ''Stel dat Ajax twaalf miljoen euro biedt voor hem en er is een club uit het buitenland die acht miljoen biedt, dan komt PSV wel in een gewetenskwestie. Het liefst willen ze natuurlijk niemand naar Ajax laten gaan en al helemaal niet een speler waar ze zelf zo weinig uit hebben gehaald'', besluit de clubwatcher bij Studio Voetbal.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Mar 2021 om 17:48
    Aldus nono Freek Jansen, hahahaha
  • 8 Mar 2021 om 11:51
    Daar gaan we weer. Eerst Depay, toen Bergwijn en nu Mo weer. En wie ging er echt? Dat die pers zichzelf nog serieus neemt zeg, ongelofelijk. Laat me raden: Volgend jaar Manueke?
  • 8 Mar 2021 om 10:38
    Of we vragen gewoon 40 miljoen aan Ajax of 50% doorverkoop percentage. We weten in ieder geval dat Overmars meer geld vangt en vraagt dan onze Johnny
Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›