Perez tipt PSV: ''Mits Schmidt dat wil, anders heeft het geen zin''

1
Perez tipt PSV: ''Mits Schmidt dat wil, anders heeft het geen zin''

Joey Veerman zou een versterking zijn voor PSV. Dat stelt Kenneth Perez bij ESPN. De middenvelder liet deze week al doorschemeren dat hij een stap binnen Nederland wel ziet zitten komende zomer.

''Ik denk dat hij er bij PSV heel veel voetbal in zou kunnen brengen, mits de trainer dat wil. Anders heeft het geen zin. Daar moet hij goed naar kijken. Omdat het nu zo loopt met Mohamed Ihattaren, denken wij: Schmidt kan niet omgaan met technische spelers. Maar dat zal toch niet het geval zijn? Hij zal heus wel met Veerman kunnen omgaan'', aldus Perez.

''Maar hij zegt zelf ook een bepaalde gebruiksaanwijzing te hebben: als je iets tegen hem zegt, kun je ook iets terug verwachten. Dat is niet altijd handig, zeker niet bij een club waar twee spelers op jouw plek azen'', aldus de analist, die Veerman wel een 'heerlijk joch' vindt. ''Maar heeft hij ook het heilige vuur om in de absolute top te spelen?  Hij hoort bij de allerbeste voetballers in de Eredivisie, maar bij topclubs gaat het niet altijd zoals jij dat wil.''

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Mar 2021 om 22:59
    Perez ook al een pilletje geslikt van zijn vrouw ?
Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›