Waterreus zet vraagtekens bij Drommel: ''Neem Mohamed Ihattaren''

0
Waterreus zet vraagtekens bij Drommel: ''Neem Mohamed Ihattaren''

Ronald Waterreus vraagt zich af of Joël Drommel er verstandig aan doet om FC Twente na dit seizoen al te verruilen voor PSV. De Eindhovenaren zijn erg geïnteresseerd.

''Hoe talentvol Drommel ook is; gevoelsmatig zeg ik dat een transfer naar PSV te vroeg komt. Vooropgesteld: Drommel is een goede doelman. Alleen hypen we wel erg snel in Nederland. Neem Mohamed Ihattaren, die door de kenners liever nog gisteren dan vandaag Oranje in moest toen hij net gedebuteerd was, maar nu bewijst dat onderweg heel veel kan gebeuren'', vertelt de oud-doelman bij het Algemeen Dagblad.

''Voor keepers is het niet anders. Kjell Scherpen, ooit 'supertalent' bij FC Emmen, horen we nog wel iets over hem bij Ajax? Keepen in de subtop is echt iets anders dan keepen in de top'', stelt Waterreus. ''Als PSV Drommel als eerste keeper van de toekomst haalt en hem vervolgens eerst een jaar verhuurt aan pakweg FC Utrecht, snap ik het. Maar als ze hem zien als iemand die nu al de strijd aankan met Yvon Mvogo, dan zou ik dat raar vinden.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›