'Belgische club wil Alderweireld voor neus van Ajax en PSV wegkapen'

0
'Belgische club wil Alderweireld voor neus van Ajax en PSV wegkapen'

Een tijdje terug beweerde De Telegraaf te weten dat PSV een lijntje uit had gegooid naar Toby Alderweireld en dat ook Ajax aan een terugkeer van de mandekker dacht.

De kans dat hij terugkeert in de eredivisie is nihil, weet het Belgische Voetbal24 te melden. Hij zou liever terugkeren naar onze zuiderburen. Club Brugge zou namelijk ook oren hebben naar een overstap van Alderweireld. De club zou zelfs Simon Mignolet al hebben ingezet om met de verdediger te praten over een overstap naar de nummer één van de Pro League. Hij maakte van Liverpool een transfer naar Brugge.

''Bij een volgende interland van de Rode Duivels kan Mignolet Alderweireld vertellen hoezeer die keuze hem bevallen is. Maar ook hoe goed het wel niet verblijven is in het Brugse oefencomplex in Westkapelle. En dat Club Brugge elk jaar voor de titel strijdt en volgend seizoen wellicht opnieuw Champions League gaat spelen, kan ook worden aangehaald'', meldt het Belgische medium. Alderweireld staat dit seizoen op elf competitiewedstrijden dit seizoen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 14 March 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›