Talentvolle Van de Ven flirt: ''Dat is misschien iets voor PSV''

0
Talentvolle Van de Ven flirt: ''Dat is misschien iets voor PSV''

Micky van de Ven van FC Volendam is uitgeroepen tot het grootste talent van de Keuken Kampioen Divisie in de tweede periode. De verdediger staat in de belangstelling van alle topclubs in Nederland.

''Het is een mooie prijs, dus ik ben er zeker blij mee. Ik had het niet verwacht. Natuurlijk is het mooi dat je 'm wint. Vaak zijn het spelers van Jong Ajax, Jong PSV, Jong FC Utrecht of Jong AZ. Vandaar dat ik toch meer verbaasd was'', vertelt de mandekker aan Voetbalzone. Sinds Wim Jonk trainer is in het vissersdorp is het talent alleen maar beter geworden. 

''Ik ben in fysiek opzicht en qua lenigheid wel echt gegroeid. Natuurlijk zijn er altijd leermomenten, maar dat is juist goed. Als ik geen leerpunten had, was ik nu wel klaar geweest. Ik heb afgelopen zomer veel met Wim gepraat, op het moment dat er clubs kwamen. Hij heeft me er ook bijgehaald met heel veel vertrouwen, dus ik heb ook heel veel vertrouwen in hem'', aldus Van de Ven, die bij meerdere binnen- en buitenlandse clubs op de lijst staat.

Hij weet echter nog niet wat zijn volgende bestemming zal zijn. ''Ik ben een verdediger op wie je kan leunen achterin, maar ik kan met een uitbraak ook zelf naar voren. Dat is misschien iets voor Feyenoord of PSV. Maar qua opbouw weet ik van mezelf dat ik rustig ben, dus dan is Ajax een hele mooie club'', stelt de verdediger, die Mino Raiola als zaakwaarnemer heeft. ''Hij heeft de contacten om je bij een club neer te leggen, in die situatie is Mino een grote naam.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 14 March 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›