Kraay: 'Ajax wil Alderweireld voor neus PSV wegkapen'

1
Kraay: 'Ajax wil Alderweireld voor neus PSV wegkapen'

Ajax heeft geïnformeerd naar een eventuele terugkeer van Toby Alderweireld. Dat weet Hans Kraay te melden. Volgens de ESPN-verslaggever willen de Amsterdammers vooral voorkomen dat de 31-jarige verdediger bij PSV aan de slag gaat.

"Ik had gehoord dat ze intern bij elkaar hebben gezeten", doelt Kraay bij ESPN op het contact tussen Ajax en Alderweireld. "Ze hebben Alderweireld op de monitor, daar hebben ze contact mee. Ajax had hem echt wel willen hebben nu."

Enkele dagen gelden kwam De Telegraaf nog met het nieuws dat er vanuit PSV interesse is voor Alderweireld. "Toen ze hoorden dat PSV volle bak met Alderweireld en zijn zaakwaarnemer bezig is om hem nu of in de zomer te halen... Het is hun eer te na dat hij naar PSV gaat", stelt Kraay. "Toby Alderweireld is nog een jaartje of twee à drie een uitstekende verdediger voor de Eredivisie."

Bij Tottenham Hotspur heeft Alderweireld nog een contract tot medio 2023. In Noord-Londen kan de Belg nog altijd vaak rekenen op een basisplek. "Je zal hem nu niet krijgen. Maar het lijkt me Ajax de eer te na dat hij volgend seizoen bij PSV speelt."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Jan 2021 om 15:08
    020 zal weer alles ontkennen als bij Zahavi, die arrogante zeikertjes hebben hun eigen regels en waarheden, net als Nijhuis. Maar wat moeten we ook met zo’n afgedankte Ajacied. We hebben Geen Viergever 2.0 nodig, gewoon een enthousiaste jonge centrale verdediger scouten zoals eerder Rekik en Bruma. Daar kan je mee vooruit en hebben nog een restwaarde ook. Alderwereld is 2 jaar een vorstelijk salaris en waarde dan 0,0.
Sunday 28 February 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›