Ihattaren vertelt: ''Komen mooie clubs uit het buitenland''

1
Ihattaren vertelt: ''Komen mooie clubs uit het buitenland''

Mohamed Ihattaren heeft in de loop der jaren al veel Europese topclubs afgewezen. Dat vertelt de achttienjarige spelmaker deze week in Tiki Taka Touzani. Ihattaren stond door zijn keuze voor zaakwaarnemer Mino Raiola al vroeg in de schijnwerpers. 

"Je wordt natuurlijk als groot talent gezien. Er komen veel clubs, ook hele mooie clubs uit het buitenland", aldus de Nederlandse Marokkaan. "Daar kun je eigenlijk geen 'nee' tegen zeggen. Dat gevoel dat dat geeft, is mooi. Het was echt heel moeilijk, maar uiteindelijk denk je aan wat het beste is voor je carrière. En ik heb alles hier. Dan zou ik al Spaans moeten gaan praten."

Ihattaren voelt zich gesteund door zaakwaarnemer Raiola. "Ik ben heel blij dat ik samenwerk met Mino Raiola. Het is ook een familieman. Hij praat veel met mij. Hoe hij met spelers is, is niet wat je in de media ziet en hoort. Hij beschouwt zijn kinderen als zijn eigen kinderen. Hij helpt ze met alles. Je kunt bij hem terecht."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Oct 2020 om 11:49
    Raiola, pfff. Een echte familieman die gewoon zijn kapitaal aan het beschermen is. Doet ie goed blijkbaar want ook Ihattaren denkt dat hij echt geïnteresseerd is in Ihattaren.
zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›