Koeman eerlijk over Memphis-geruchten: ''Dat ga ik wel proberen''

0
Koeman eerlijk over Memphis-geruchten: ''Dat ga ik wel proberen''

Tot aan de transferdeadline hield oefenmeester Ronald Koeman hoop op de komst van Memphis Depay naar FC Barcelona. In de winterstop wil hij een nieuwe poging wagen.

''We wilden Memphis graag hebben omdat hij een prima speler is, en omdat hij kwaliteiten heeft die we in mijn ogen ontbeerden: vooral diepte in het aanvalsspel. De meeste aanvallers bij Barcelona willen de bal in de voeten, Memphis kun je als aanspeelpunt gebruiken, maar ook in de diepte wegsturen. Hij is sterk, dynamisch, en kan zowel in de spits als vanaf de linkerkant spelen'', vertelt Koeman in het Algemeen Dagblad.

''Ik heb hem vooraf natuurlijk gesproken over mijn ideeën. In principe lag alles klaar, maar door de regels van La Liga wisten we dat we éérst een speler moesten verkopen. Uiteindelijk kwam het er niet van. Jammer, maar Memphis wist ook hoe de situatie was'', stelt de trainer, die komende transferperiode een nieuwe poging wil wagen. ''Dat is zeker een mogelijkheid, ja. Dat ga ik wel proberen, want ik heb hem er graag bij.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 25 oktober 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›