''Als ik Ajax was, had ik tegen PSV gezegd: 'Wij willen Malen'''

3
''Als ik Ajax was, had ik tegen PSV gezegd: 'Wij willen Malen'''

Willem Vissers, journalist van de Volkskrant, zag hoe Ajax het seizoen moeizaam begon met een zege bij Sparta Rotterdam. De verslaggever denkt dat Antony en Mohammed Kudus nog moeten wennen bij de Amsterdammers, die volgens Vissers ook nog versterkingen nodig hebben.

"Of je al kunt verwachten dat spelers als Antony en Kudus al in grote wedstrijden het verschil gaan maken... Dat waag ik te betwijfelen", begint Vissers bij VoetbalPraat. "Het heeft bij Neres ook een tijdje geduurd. De dragende spelers zijn bijna allemaal vertrokken. De mensen die de ziel van Ajax vormden in de afgelopen jaren - Ziyech, Van de Beek, De Ligt, De Jong, Schöne, Veltman - zijn allemaal weg."

"Als ik Ajax was, had ik tegen AZ gezegd: ‘Wij willen Stengs’. En ik had tegen PSV gezegd: ‘Wij willen Malen’. Ik zeg maar even Stengs”, gaat Vissers verder. Tafelgenoot Kenneth Perez denkt dat Ajax zich bij AZ moet melden voor Fredrik Midstjö. 

"Ik zou zeggen: Midstjö zou misschien een versterking kunnen zijn", aldus Perez. Valentijn Driessen is het hier niet mee eens. "Midstjö? Een versterking? Voor Ajax? Natuurlijk niet." "Oh, je vindt van niet? Ik weet zeker dat hij een goede versterking voor Ajax zou zijn", besluit Perez.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Sep 2020 om 17:53
    Alsof elke speler spontaan klaarkomt en wil vertrekken als Ajax aan de bel trekt. Donder toch op zeg. Daarmee doe je alle andere clubs veel te kort. Alsof Ajax de succesvolste club in de eredivisie is geweest de laatste 30 jaar. Mooi niet dus.
  • 16 Sep 2020 om 12:36
    Als ik jou was zou ik me bek houden
  • 16 Sep 2020 om 11:28
    Beste Willem, waarom zou Malen naar een club gaan die recent 1x in de 6 jaar kampioen wordt als hij bij een club zit die recent 4x in 6 jaar kampioen wordt? Doe die verblindende 020 bril af en kijk naar de feiten. Hij zal wel gek zijn!
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›