'PSV speurt transfermarkt af en laat oog vallen op keeper van vijf miljoen'

4
'PSV speurt transfermarkt af en laat oog vallen op keeper van vijf miljoen'

Yvon Mvogo staat op het lijstje bij PSV. Dat meldt Kicker woensdag. De doelman zou de strijd onder de lat nóg heftiger kunnen maken. Op dit moment staan Jeroen Zoet, Lars Unnerstall en Hidde Jurjus al onder contract bij de Eindhovenaren. 

Duidelijk is dat de nieuwe PSV-trainer Roger Schmidt graag een goed voetballende doelman tot zijn beschikking heeft. Daarnaast werkte Lars Kornetka, de huidige assistent van Schmidt, in het verleden als videoanalist en assistent-coach bij RB Leipzig (huidige werkgever Mvogo, red.).

Tot dusver kwam Mvogo in actie bij vijf duels in de Bundesliga, alsmede tijdens twee duels voor de nationale ploeg van Zwitserland. RB Leipzig zou zo'n vijf miljoen euro willen vangen voor de sluitpost. Met alle ontwikkelingen rondom COVID-19 is dat echter 'niet realistisch', zo schrijft Kicker

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 5 Aug 2020 om 20:38
  Ik denk dat John de bladzijde uit zijn boekje met verdedigers en middenvelders kwijt is. In deze tijd zoveel geld uitgeven aan een keeper terwijl je een goede hebt is lachwekkend. Geruchten over spelers voor alle posities behalve die we nodig hebben. Schmidt of geen Schmidt maar op deze manier ga je het weer niet en nooit niet redden.
 • 5 Aug 2020 om 19:26
  5 miljoen voor een keeper met 5 duels ervaring op niveau? Ik neem aan dat dit bericht fake is. Om te janken anders!
 • 5 Aug 2020 om 18:54
  Treurig. Dat kan nooit goed gasn
 • 5 Aug 2020 om 17:49
  Mooi man! Maar kan hij ook als linksback spelen?
zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›