'Memphis-transfer in stroomversnelling door verloren bekerfinale'

0
'Memphis-transfer in stroomversnelling door verloren bekerfinale'

Olympique Lyon verloor gisteren de bekerfinale na strafschoppen van Paris Saint-Germain. Dat kan positief zijn voor Memphis Depay, die een transfer kan maken.

Het ziet ernaar uit dat de Franse topclub volgend seizoen géén Europees voetbal gaat spelen, waardoor de Fransen een behoorlijke zak met geld mislopen. Dat betekent dat de club financiële stootkracht mist op de transferperiode, maar dat kan wel gecreëerd worden met een transfer van de oud-PSV'er. 

Borussia Dortmund wordt in verband gebracht met de Nederlandse aanvaller, maar Futbol Frances weet dat het niet alleen bij geruchten blijft. Lucien Favre van de Duitse club zou expliciet om de aanvaller gevraagd hebben, die nog een seizoen onder contract staat. Lyon kan Memphis eigenlijk niet transfervrij de deur uit laten gaan en dit seizoen Europees voetbal missen, waardoor Dortmund redelijk sterk staat in de onderhandelingen.

Dortmund ziet in Memphis een vervanger voor Sancho, die 120 miljoen euro moet opleveren. Volgens de laatste geruchten kost de oud-PSV'er een slordige 40 miljoen euro, waardoor de Duitsers de selectie op meerdere plekken kunnen versterken.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›