PSV oefent tegen Vitesse met mogelijk 15.000 supporters op de tribune

0
PSV oefent tegen Vitesse met mogelijk 15.000 supporters op de tribune

PSV oefent op zaterdag 15 augustus thuis tegen Vitesse. Het Philips Stadion is dan deels gevuld met supporters. Wellicht ligt dat aantal tussen de 10.000 en 15.000.

Naast Vitesse was al bekend dat de Eindhovenaren ook gingen oefenen tegen Willem ll. Dat betekent dat PSV twee clubs uit het linkerrijtje treft in de voorbereiding. Daardoor hebben de supporters meteen leuke wedstrijden te zien, als ze naar het stadion mogen komen. De verwachting is dat er nog meer oefenwedstrijden ingepland zullen worden, dus wellicht kunnen alle seizoenskaarthouders sowieso naar een duel in de voorbereiding.

''Er zullen sowieso weer duizenden toeschouwers bij het duel aanwezig mogen zijn, maar hoeveel precies is nog onduidelijk'', stelt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De burgemeester van Eindhoven moet daarover beslissen, maar de kans bestaat dat er tussen de 10.000 en 15.000 bezoekers zullen zitten. ''In het kader van de anderhalvemeter-maatregelen moet nog afstand worden gehouden, maar gezinnen mogen bij elkaar zitten.''

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›