'PSV gaat voor dubbelslag en wil Van Ginkel en Jahanbakhsh'

2
'PSV gaat voor dubbelslag en wil Van Ginkel en Jahanbakhsh'

PSV wil Alireza Jahanbakhsh en Marco van Ginkel graag naar Eindhoven halen. Jahanbakhsh moet het bij zijn werkgever Brighton & Hove Albion met weinig speeltijd doen, Van Ginkel mag door Chelsea opnieuw worden verhuurd. Dat meldt Voetbal International

Jahanbakhsh stond een jaar geleden ook al in de belangstelling van de Eindhovenaren. Tot een transfer kwam het toen niet, want PSV en Brighton & Hove Albion kwamen er niet uit wat betreft de transfersom. De verbintenis van de Iraniër, die in het verleden voor AZ speelde, loopt tot medio 2023. 

In de twee wedstrijden die Brighton & Hove Albion na de coronastop speelde, zat Jahanbakhsh twee keer niet bij de selectie. 'Een vertrek lijkt bespreekbaar', schrijft Voetbal International. Jaahanbakhsh zou voorin een versterking zijn voor Roger Schmidt. Hij heeft vooralsnog de beschikking over Bruma, Donyell Malen, Sam Lammers, Cody Gakpo, Ritsu Doan, Noni Madueke en Mohammed Ihattaren. De laatste drie kunnen ook op het middenveld uit de voeten. 

Het verhaal van Van Ginkel is bekend. De middenvelder werd drie keer eerder verhuurd aan PSV, maar was de afgelopen twee jaar (!) geblesseerd. Hij verlengde onlangs zijn contract bij Chelsea met één seizoen, maar sprak vandaag al uit dat hij verwacht dat hij opnieuw wordt verhuurd. 'PSV heeft serieuze interesse in een weerzien met Van Ginkel', schrijft het voetbalweekblad. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 29 Jun 2020 om 08:19
  • Quote van 28 Jun 2020 om 22:17
   Koop eerst eens een paar fatsoenlijke verdedigers de Jong!!!!
  Inderdaad. Gaan deze heren onze talenten Gakpo en Mo op de bank houden? Heren leiding, gaan we weer met Sadilek als Linksback spelen? Gebruik je geld nu eens waar t nodig is!
 • 28 Jun 2020 om 22:17
  Koop eerst eens een paar fatsoenlijke verdedigers de Jong!!!!
zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›