PSV-doelwit maakt bekend: ''Ik ben klaar voor de volgende stap''

0
PSV-doelwit maakt bekend: ''Ik ben klaar voor de volgende stap''

PSV heeft Jonathan David op het lijstje staan. De pas twintigjarige aanvaller van AA Gent won dit seizoen de Belgische Gouden Stier. Hiermee wekte de Canadees heel wat buitenlandse interesse, waar hij graag van wil profiteren.

Met de indrukwekkende statistieken van achttien doelpunten en nog eens zeven assists, heeft David de buitenlandse clubs wakker geschud. De verwachting is nu dat hij deze zomer AA Gent gaat verlaten. Dat gerucht bevestigd David nu ook nog zelf. "Ik had nooit gedacht dat grote clubs al zo snel geïnteresseerd zouden zijn. Het is overweldigend, maar ik denk wel dat ik klaar ben om de volgende stap te zetten", vertelt hij aan Sky Sports.

"Het is tijd voor mij om te vertrekken, naar een ploeg waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen en mijn potentieel volledig kan realiseren. De Bundesliga zou op dit moment het beste bij me passen. Qua tempo en duels is het daar gelijkaardig aan België, maar uiteraard is er in Duitsland meer kwaliteit en is de concurrentie scherper."

Gent hoopt uiteindelijk meer dan 25 miljoen euro te vangen voor de aanvaller. Ajax en PSV werden al gelinkt aan de aanvaller, maar hij lijkt zelf de voorkeur te geven aan een topcompetitie.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›