Kraay adviseert PSV: ''Hij is echt verschrikkelijk goed''

1
Kraay adviseert PSV: ''Hij is echt verschrikkelijk goed''

Hans Kraay jr. verwacht dat Micky van de Ven en Jan-Paul van Hecke goed genoeg zijn voor een stap naar de Nederlandse top. De centrale verdedigers van respectievelijk FC Volendam en NAC Breda spelen nu nog in de Keuken Kampioen Divisie, maar dat is volgens de oud-prof en huidig FOX Sports-verslaggever geen issue.

"Micky van de Ven van FC Volendam is een heel goede centrale verdediger. Hij gaat de top halen, bijvoorbeeld PSV of Ajax. Maar Jan-Paul van Hecke van NAC Breda is nóg beter. Hij is echt verschrikkelijk goed. PSV kan hem nemen", zegt Kraay jr. aan tafel bij Veronica Inside

René van der Gijp sluit zich bij zijn tafelgenoot aan. "Als je PSV bent dan zeg je toch: we nemen ze allebei? Zeker als je Baumgartl hebt met die andere gozer", vult hij aan. Ook Johan Derksen doet een duit in het zakje. "Ja, want die kosten natuurlijk peanuts." 

Toch verwacht Kraay jr. niet dat Ajax zich meldt voor het talentvolle duo. "Maar ik denk dat Ajax wel even voorzichtig is met het halen van Van de Ven of Van Hecke, want die hebben Pierie en Magallán voor twaalf miljoen gehaald. En zij zijn allebei ongeschikt voor Ajax." Toch ziet Derksen nog wel een probleem. "Jongens uit de Eerste Divisie moeten een tussenstap hebben, die kun je niet op achttienjarige leeftijd bij PSV neerzetten, want dan spelen ze niet."

Kraay jr. stelt tot slot dat Feyenoord Van Hecke op moet halen. "Als ze niet verdergaan met Botteghin: haal Van Hecke dan voor twee miljoen euro. Pierre van Hooijdonk ziet hem elke week en hij zegt: goed genoeg voor Feyenoord."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Apr 2020 om 22:17
    Ach joh! Kraag heeft geen bal verstand van voetbal, vraagt voor dit soort dingen aan Piet De Visser, dit is zijn gebied.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›