PSV doet handreiking aan achterban: seizoenskaarten niet duurder 'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' PSV biedt hulp aan sponsoren: ''Netwerk moet in stand blijven'' KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen euro beschikbaar 'Diehard PSV-fan' (31) doodgestoken: ''In zijn hart geraakt''

'Arsenal strijdt met Spaanse topclub om handtekening Malen'

0
'Arsenal strijdt met Spaanse topclub om handtekening Malen'

PSV moet rekening houden met een zomers vertrek van Donyell Malen. De aanvaller, die momenteel herstellende is van een blessure, wordt begeerd door Europese topclubs.

Volgens Tribal Football aast Arsenal op de handtekening van Malen. De club uit Londen zou in de international van het Nederlands elftal de mogelijke opvolger zien van Pierre-Emerick Aubameyang, die oren zou hebben naar een transfer.

Malen wordt ook in verband gebracht met Real Madrid. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola liet afgelopen week ontvallen komende zomer een 'grote speler' naar de Spaanse topclub te willen brengen. Real is op zoek naar een toekomstige opvolger van Karim Benzema. Volgens The Daily Mail kan de club uit Madrid aankloppen in Eindhoven.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›