Jong PSV in spektakelstuk onderuit op bezoek bij koploper Schwaab behoudt basisplek bij PSV: ''Dan kun je mij de schuld geven'' KNVB geeft tekst en uitleg over coronavirus in Nederland PSV sluit 'eindelijk' weer af met open training voor een wedstrijd ''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV''

'PSV en AZ informeerden bij SC Heerenveen in de winterstop'

( 0 reacties)
'PSV en AZ informeerden bij SC Heerenveen in de winterstop'

PSV en AZ zouden afgelopen winterstop hebben geïnformeerd naar SC Heerenveen-verdediger Ibrahim Dresevic, dat meldt het Friesch Dagblad. De 23-jarige Kosovaar wil zelf niet ingaan op de belangstelling.

Dresevic hoopt in de toekomst wel een stap hogerop te maken. "Ik voetbal niet om het voetballen", vertelt de verdediger. "Ik speel met een doel. Ik wil verder, ik wil hoger. Heerenveen mag niet mijn eindpunt zijn. Dat moet liggen in een van de grootste vier Europese competities: in Engeland, Spanje, Italië of Duitsland."

Deze winter kwam er dus de mogelijkheid om een tussenstap te maken bij een Nederlandse club. PSV en AZ toonden belangstelling. Drevesici wil daar niet op reageren. "Ik wil niet aan de toekomst te denken", aldus de Kosovaar, die nog tot medio 2022 onder contract staat in Heerenveen. De verdediger kwam een jaar geleden over van het Zweedse IF Elfsborg.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 1 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›