''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

Telegraaf: 'PSV en Spurs onderhandelen alleen nog over details'

( 2 reacties)
Telegraaf: 'PSV en Spurs onderhandelen alleen nog over details'

De onderhandelingen tussen PSV en Tottenham Hotspur over Steven Bergwijn zijn nog in volle gang. De aanvaller moet de Eindhovenaren dertig miljoen euro opleveren.

De Telegraaf weet dat de clubs niet per se praten over de hoogte van de transfersom, maar meer over de betalingstermijn en andere details. Het bedrag zouden de Londenaren namelijk wel overhebben voor de snelle aanvaller. 

PSV beleeft een dramatisch seizoen en de kans op Champions League-voetbal is klein. Om deze zomer toch nog wat te kunnen op de transfermarkt, moeten er wel spelers vertrekken. Bergwijn kan er dus voor zorgen dat de club financieel wat ruimte heeft, maar sportief is het een aderlating voor PSV. 

Als het aan Bergwijn ligt, tekent hij vandaag nog bij Tottenham. Hij ziet de Premier League-grootmacht als de ideale stap in zijn carrière. De Oranje-international is al naar Londen gevlogen om een medische keuring te ondergaan.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Jan 2020 om 11:14
    Ze zijn helemaal gek geworden in Eindhoven. Paniekvoetbal op het veld en in de bestuurskamer. Keep up the good work boys. Club gaat helemaal naar de klote.
  • 27 Jan 2020 om 08:18
    Ik dacht dat Gerbrands de onderhandelingen stop zou zetten en zeker niet zou verkopen voor dat bedrag. Wat een soap.