''Schwaab is al een paar duels een van de zwakke schakels bij PSV'' Oproep aan PSV-supporters: ''Eindhoven zondag weer laten beven!'' PSV bovenaan in Eredivisie-klassement veerkracht tonen Aflopend contract voor PSV-goalie: ''Voel het vertrouwen van de club'' 'Lammers staat op het punt nieuw contract te tekenen bij PSV'

Bergwijn reageert: ''Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen''

( 0 reacties)
Bergwijn reageert: ''Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen''

Steven Bergwijn heeft zelf gereageerd op de ophef die rond zijn persoon is ontstaan. De aanvaller wordt in verband gebracht met een transfer naar Tottenham Hotspur, maar hij zou zich volgens diverse media niet aan de afspraken hebben gehouden. 

"Er is een hele hoop over mij geschreven, ik heb het zelf allemaal gelezen", begint Bergwijn in zijn statement. "Ik vind het erg jammer dat het zo is gegaan, er is niets van waar. Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen, dat zal ik ook nooit doen. Ik ben van kleins af aan hier, PSV zit in mijn hart."

"De media verdraaien alles", vervolgt Bergwijn. "Ik heb inderdaad vanochtend trainer Ernest Faber gebeld, om hem te vertellen dat er dingen spelen. Hij heeft mij gewoon toestemming gegeven. We hebben goed gesproken, hij heeft me succes gewenst. Alles is netjes volgens plan gegaan, maar ik vind het jammer dat ik nu overkom als een matennaaier, een rat, een slang."  

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!