'Ontslag Van Bommel zorgt voor streep door terugkeer Angeliño'

0
'Ontslag Van Bommel zorgt voor streep door terugkeer Angeliño'

PSV ontsloeg in de eerste seizoenshelft Mark van Bommel wegens te veel negatieve resultaten, maar daarmee heeft de club zichzelf wellicht in de vingers gesneden. 

De Eindhovenaren hadden wel oren naar een hernieuwde samenwerking met linksback Angeliño, maar dat gaat niet gebeuren na het ontslag van de oefenmeester. De Telegraaf weet namelijk te melden dat de verdediger nog veel contact had met Van Bommel en dat hij niet onder een andere trainer wil werken in het Philips Stadion. 

Het is een publiek geheim dat ook Ajax wel oren heeft naar de komst van de linksback. De Amsterdammers beschikken in het hier en nu natuurlijk nog over Nicolás Tagliafico, maar de verwachting is dat de Argentijn in de aankomende zomer kiest voor een transfer naar de Europese top. Afgelopen zomer kon hij al vertrekken, maar toen besloot hij om Ajax trouw te blijven. De kans is groot dat hij na dit seizoen wel voor zichzelf kiest en zijn koffers pakt.

Als de Amsterdammers daadwerkelijk aan de verdediger denken, moet er flink veel geld rollen. Manchester City wil namelijk veel geld verdienen aan de gewilde Spanjaard. Zijn marktwaarde wordt geschat op zestien miljoen euro en de Engelsen lijken hem sowieso niet voor minder van de hand te doen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›