Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

Update: 'Ultimatum deert Pereiro niet; aanvaller traint mee bij PSV'

0
Update: 'Ultimatum deert Pereiro niet; aanvaller traint mee bij PSV'

Het lijkt er op dat Gastón Pereiro zijn contract bij PSV gaat uitdienen. De Uruguayaan kan verkassen naar het Amerikaanse FC Cincinatti, dat eerder al een bod van twee miljoen euro uitbracht op hem. De Amerikanen hebben echter een ultimatum gesteld. 

Pereiro heeft van de club tot maandagavond 18.00 uur de tijd gekregen om een beslissing te maken, anders trekt de club het bod in. Dat laat Cincinatti weten, bij monde van technisch directeur Gerard Nijkamp. Bij een 'nee' gaat de MLS-club doorschakelen naar alternatieven. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad deze zondag. Volgens de krant 'klinkt vanuit de hoek van Casal' dat Pereiro niet op het ultimatum zal ingaan. De Amerikanen willen twee miljoen euro betalen voor Pereiro, die nog een verbintenis voor een half jaar heeft.

Afgelopen zomer zette zaakwaarnemer Casal al een streep door een transfer van vijftien miljoen euro naar Spartak Moskou. Ernest Faber liet afgelopen vrijdag al weten dat hij Pereiro in ieder geval tot het einde van de transferperiode buiten de selectie laat. 

Update: Gastón Pereiro lijkt niet onder de indruk te zijn van het ultimatum van Cincinatti. De Uruguayaan trainde maandag gewoon bij PSV, dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›