Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

Faber geeft toe: ''Ik verwacht dat hij nog naar een andere club zal gaan''

0
Faber geeft toe: ''Ik verwacht dat hij nog naar een andere club zal gaan''

Gastón Pereiro zal voorlopig niet in actie komen voor PSV. De Uruguayaan wordt door Ernest Faber in ieder geval tot het sluiten van de transferdeadline aan de kant gehouden. Dat vertelde de interim-trainer tijdens het persmoment. 

Pereiro beschikt over een aflopend contract en zou in theorie in de zomer transfervrij kunnen vertrekken. PSV wil echter graag iets van de zeven miljoen euro die het voor hem betaalde, terugzien. Daarom wil de club hem nog altijd graag verkopen. "Hij is bezig met een transfer, dus hij zal voorlopig ook niet bij de selectie zitten. Tot het einde van de transferwindow", aldus Faber over Pereiro. 

"Hij traint in ieder geval goed, maar ik verwacht dat hij nog naar een andere club zal gaan. Tot die tijd zit hij niet bij de selectie." FC Cincinatti, de club uit Amerika waar Ron Jans trainer is, zou Pereiro naar verluidt wel willen overnemen. Het grootste probleem schuilt echter in het leger zaakwaarnemers van Pereiro, dat iedere keer van mening lijkt te veranderen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›