Opvallend: ''Van Bommel wilde De Jong meesleuren in zijn val'' BREAKING | 'Pereiro laat kassa van PSV mogelijk toch rinkelen' VIDEO | Samenvatting: Jong PSV onderuit ondanks heerlijke goal Derksen looft Eijkelkamp: ''Maar Hiddink vind ik krankjorum'' ''PSV heeft een elftal dat een toppositie niet waardig is''

PSV nadert akkoord over Pereiro: ''Transfersom enkele miljoenen''

( 0 reacties)
PSV nadert akkoord over Pereiro: ''Transfersom enkele miljoenen''

PSV wil Gastón Pereiro verkopen aan FC Cincinatti uit de Verenigde Staten. Het is de vraag over de voetballer en zijn zaakwaarnemer Paco Casal dat zien zitten, weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.

De MLS-club heeft twee à drie miljoen over voor Pereiro. De Eindhovenaren vinden dat een prima bedrag voor de speler die komende zomer transfervrij de deur uitloopt in het Philips Stadion. PSV wil hem dus deze maand nog verkopen, maar het is de vraag of de zaakwaarnemer van de Uruguayaan meewerkt.

Casal was afgelopen seizoen al de spelbreker toen Spartak Moskou bereid was om vijftien miljoen euro te betalen voor Pereiro. De transfer ging toen niet door en daardoor zit de speler nog in Eindhoven. Hij maakt bij PSV weinig minuten en daarom zou een transfer ook voor Pereiro goed zijn. Het is de vraag of diens zaakwaarnemer daar net zo over denkt. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!