Pereiro speelt niet in Qatar: ''Hij wil graag weer voetballen''

0
Pereiro speelt niet in Qatar: ''Hij wil graag weer voetballen''

Hoewel Gastón Pereiro wel aanwezig is in Qatar, zal hij niet in actie komen in de oefenwedstrijden van PSV omdat de club hem deze maand nog wil verkopen.

Het contract van Pereiro loopt af en eerdere pogingen om te verlengen liepen op niets uit. Een transfer naar Spartak Moskou ging ook niet door, waardoor PSV vijftien miljoen euro misliep. Deze maand is daarom de laatste kans om nog wat aan de Uruguayaan te verdienen.

Dat zou geen probleem moeten zijn, aangezien er belangstelling is voor Pereiro. "Ik heb met Gastón over de hele situatie gesproken", aldus Jong de Jong tegen Voetbal International. "Hij wil graag weer voetballen, ook met het oog op de Copa América."

Nu is echter de vroeg hoe zijn entourage met zaakwaarnemer Paco Casal over de situatie denkt. "Gastón is onlangs twee weken in Uruguay geweest. Hopelijk heeft hij zijn wensen duidelijk kunnen maken", vervolgt de technisch manager.

Naast Pereiro mag ook Jeroen Zoet vertrekken uit Eindhoven als hij tweede doelman blijft. "Dat heb ik zo afgesproken met Jeroen. Als hij niet speelt en er een club komt, denken we met hem mee", besluit De Jong.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 3 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›