De Jong gespot in Schotland: ''Moet op jacht naar linksback''

1
De Jong gespot in Schotland: ''Moet op jacht naar linksback''

John de Jong heeft afgelopen weekend de wedstrijd tussen Jong Schotland en Jong Griekenland bekeken. De technisch directeur van PSV werd namelijk tijdens zijn reis gespot door NOS-commentator Arno Vermeulen.

"Hij ging kijken, dat moet hij natuurlijk doen in zijn functie", zegt Vermeulen in de NOS Voetbalpodcast. "Als hij gaat kijken, mag je natuurlijk aannemen dat er toch al wat werk verricht is door zijn scouts. Toen dacht ik: dan moet hij toch op jacht zijn naar een linksback."

"Dat geeft wel aan dat onze Spaanse vriend in de winterstop vrijwel zeker teruggaat naar Valencia", doelt Vermeulen op Toni Lato. "Want die club wordt toch wel erg onrustig van het feit dat hij niet speelt."

Vermeulen zet wel zijn twijfels bij het bezoek van De Jong, die dus in Edinburgh was voor een duel tussen Jong Schotland en Jong Griekeland. "Het is wel erg jong blijkbaar, als hij daar een linksback gaat halen." NOS-collega Arman Avsaroglu vermoedt dat het gaat om Chelsea-talent Billy Gilmour. "Ze hebben er eentje bij de Jong Schotten, die bij Chelsea onder contract staat toch? Zou kunnen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Nov 2019 om 15:09
    Hoop dat ie iemand meeneemt die verstand van voetballen heeft
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›