''De meest succesvolle aankopen zijn nog altijd Dumfries en Angeliño''

1
''De meest succesvolle aankopen zijn nog altijd Dumfries en Angeliño''

PSV gaf afgelopen zomer veel geld uit om de concurrentiestrijd met Ajax aan te gaan, maar na een matige reeks lijkt het kampioenschap al beslist te zijn in het voordeel van de Amsterdammers.

Dat de ploeg van Mark van Bommel de afgelopen wedstrijden niet wist te winnen, heeft wellicht met het aankoopbeleid te maken. Donyell Malen en Steven Bergwijn waren geblesseerd en de rest van de selectie kon dat niet opvangen. ''Intern bij PSV moet de discussie nog volop gevoerd worden hoe het kan dat de nodige nieuwelingen momenteel teleurstellen'', schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

''Timo Baumgartl begon erg goed bij PSV, maar was zijn basisplek de afgelopen week kwijt aan Daniel Schwaab. De 23-jarige Duitser stelde danig teleur in het duel met Sparta, waarna hij zijn plek verloor. Lato en Boscagli krijgen het niet voor elkaar om Michal Sadílek uit de basis te spelen en Bruma heeft na een aardige start een blessure gehad en daarna te weinig gebracht'', somt de journalist op. 

''Ook Ritsu Doan heeft in een setje wedstrijden na zijn overstap vanuit FC Groningen nog zelden geïmponeerd. De vorig jaar in augustus gekomen Érick Gutiérrez doet dat momenteel ook niet, zodat de meest succesvolle aankopen van De Jong nog altijd Denzel Dumfries en José Angelino zijn. Wrang voor PSV is dat de Spanjaard deze zomer na een jaar alweer weg moest.'' De linksback werd door Manchester City teruggekocht en moet het in Engeland doen met een plek op de reservebank. 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Nov 2019 om 10:38
    Dit vind ik een beetje kort door de bocht. Baumgartl is een goede verdediger en het slaat helemaal nergens op dat hij zijn plek kwijt is na 1,5 mindere wedstrijd. Guti verliest zijn basisboek omdat hij zij hand breekt terwijl hij kom spelen met een brace. Rosario en Sadilek kunnen wedstrijd na wedstrijd falen en blijven gewoon staan. Zoet is ook te lang blijven staan t.o.v. Unnerstal. Het licht volgens mij dan ook meer aan MvB dan aan JdJ. Als je geen kans krijgt kun je je ook niet bewijzen. (Hebben Lato en Boscagli werkelijk de kans gehad om zich te laten zien?)
zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›