''Of hij volgend jaar nog voor PSV speelt? Ik betwijfel het''

0
''Of hij volgend jaar nog voor PSV speelt? Ik betwijfel het''

Donyell Malen ontwikkelde zich in korte tijd tot een belangrijke waarde bij PSV en werd ook nog eens international bij het Nederlands elftal. Voor Arnold Bruggink was dat een verrassing.

"Ik wist dat Donyell Malen dit in zijn mars had. Maar de snelheid waarmee hij in de voetsporen van Luuk de Jong treedt, komt voor mij onverwacht", zegt de oud-PSV'er in gesprek met ELF Voetbal Magazine. "Hij moet de topscorer van Nederland vervangen, terwijl hij vorig seizoen niet eens basisspeler was."

Bruggink ziet Malen als analist van FOX Sports vaak aan het werk. "Zijn debuut en doelpunt tegen Duitsland gaven hem een enorme boost. Vanaf toen is het helemaal gaan lopen. Als linksbuiten vond ik Donyell al goed. Als spits rendeert hij uitstekend", aldus de analist.

Malen kampt nu met een blessure, maar Bruggink verwacht niet dat PSV nog lang van hem kan genieten. "Of hij volgend jaar nog voor PSV speelt? Ik betwijfel het. Scorende spits zijn gewild en PSV heeft niet de luxe van Ajax om jaarsalarissen van vier miljoen euro te betalen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›