'Raiola tipt Juventus over Malen; vraagprijs vijftig miljoen euro'

0
'Raiola tipt Juventus over Malen; vraagprijs vijftig miljoen euro'

Zaakwaarnemer Mino Raiola verdiende een flink bedrag aan de transfer van zijn cliënt Matthijs de Ligt van Ajax naar Juventus en dat smaakt klaarblijkelijk naar meer.

Volgens de Italiaanse media heeft hij Donyell Malen namelijk getipt bij De Oude Dame. De aanvaller doet het dit seizoen geweldig in het Philips Stadion bij PSV en heeft ook al minuten gemaakt bij het Nederlands elftal. Verschillende clubs hebben wel oren naar een samenwerking met Malen, waaronder bijvoorbeeld AS Roma en AC Milan.

Dat zijn grote clubs, maar Raiola werkt het liefst samen met Juventus. De krant Corriere dello Sport meldt dat de zaakwaarnemer beleidsbepalers Pavel Nedved en Fabio Paratici onlangs heeft geattendeerd op de prestaties van zijn cliënt. Malen moet naar verluidt liefst vijftig miljoen euro kosten, maar dat is een geldsom die de regerend landskampioen wel in kas heeft.

Het is overigens de vraag of de club uit Turijn toe gaat happen. Het is niet zo dat men in Turijn ook daadwerkelijk een nieuwe spits nodig heeft. Oefenmeester Maurizio Sarri beschikt al over de diensten van Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala en Mario Mandzukic.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›