''PSV weet toch geen optie tot koop te bedingen bij transfer Rodriguez'' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

Manchester-talent naar PSV? ''Dan kan hij gewoon minuten maken''

( 3 reacties)
Manchester-talent naar PSV? ''Dan kan hij gewoon minuten maken''

Tahith Chong werd afgelopen zomer in verband gebracht met een overstap naar PSV. Het talent van Manchester United zou er volgens de Engelse journalist Steve Bates van The Sunday People goed aan doen om tijdelijk naar de Eredivisie te verkassen.

Chong komt bij Manchester United niet veel aan spelen toe. In de wedstrijden waarin hij de kans kreeg, wist de negentienjarige aanvaller niet te overtuigen. "Hij gaat zich zeker nog ontwikkelen en hij heeft de techniek en mogelijkheden om een succes te worden bij Manchester United", zegt Bates in gesprek met VoetbalPrimeur.

PSV zou overwogen om Chong in de winterstop op huurbasis naar Eindhoven te halen. Bates zou die stap aanraden. "Ja, misschien wel", beaamt hij. "De United-selectie is op dit moment een beetje uitgedund: ze zijn Lukaku en Sanchez kwijtgeraakt en hebben niemand daarvoor in de plaats gehaald. Er zijn dus wel wat problemen in de voorhoede."

"Op dit moment zullen ze hem dus waarschijnlijk niet laten gaan, maar misschien zien ze in januari wel in dat het voor zijn ontwikkeling beter is om hem even in Nederland te laten spelen", vervolgt de journalist. "Dan kan hij gewoon minuten maken in de Eredivisie, bijvoorbeeld in Eindhoven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Oct 2019 om 16:16
    Iemand huren voor de aanval lijkt me een domme zet, als hij speelt loopt hij anderen letterlijk en figuurlijk in de weg en als PSV verdien je er niets mee, sterker nog, je vermindert de waarde van spelers die door hem minder minuten kunnen maken!
  • 8 Oct 2019 om 15:23
    Neejoh! Haal Messi en Ronaldo
  • 8 Oct 2019 om 14:35
    Aanvaller nummer 10 in de selectie? Wat moeten we ermee, huur maar een goede links back!
zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›