De Boer blikt terug: ''Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden'' Feyenoord kan PSV helpen: ''Die uitslag kan cruciaal zijn'' ADO reageert op vermeende spreekkoren: ''Niet waargenomen'' VIDEO | Samenvatting: PSV wint uitduel met ADO Den Haag overtuigend Janssen: ''Ihattaren is de speler die er het meeste op lijkt''

Doan wilde 'heel graag' naar PSV: ''Ik dacht: dat moeten we maar niet doen''

( 0 reacties)
Doan wilde 'heel graag' naar PSV: ''Ik dacht: dat moeten we maar niet doen''

De transfer van Ritsu Doan naar PSV is uiteindelijk tot stand gekomen doordat met name de Japanner zelf graag naar Eindhoven wilde verkassen. Dat stelt Mark-Jan Fledderus, technisch directeur bij FC Groningen. 

"We hebben misschien wel hoog spel gespeeld, maar dat heeft er wel voor gezorgd dat we er veel uit hebben gehaald denk ik", aldus Fledderus bij FOX Sports. PSV leek even af te haken in de strijd om Doan, waarna het gerucht ging dat FC Groningen toch weer contact zocht met PSV. "Dat klopt niet. We hebben niet zelf contact opgenomen met PSV."

Doan nam zelf contact op met Fledderus. Hij wilde op een zondag langskomen om de transfer erdoorheen te krijgen. "Dat klopt, Doan wilde heel graag die transfer. Ik moet ook zeggen dat hij dat heel netjes heeft gedaan. Op een gegeven moment wilde die op een vrije zondag bij mij langskomen thuis, ik denk: dat moeten we maar niet doen. Straks staat hij met een samoeraizwaard op de stoep. Nee, het is allemaal hartstikke goed gegaan."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›