''Heb al tegen Sneijder gezegd dat hij altijd welkom is bij PSV''

1
''Heb al tegen Sneijder gezegd dat hij altijd welkom is bij PSV''

Wesley Sneijder heeft definitief een punt achter zijn loopbaan gezet. De recordinternational van het Nederlands elftal speelde bij Oranje lang samen met PSV-trainer Mark van Bommel, die hoopt dat Sneijder voor het voetbal behouden blijft.

"Ik denk ook wel dat dit zal gebeuren", zegt Van Bommel in gesprek met Voetbal International. "Het is Wes zijn wereld, hij kent iedereen en maakt makkelijk contact. Als speler was hij altijd al bezig met het spel, hij dacht veel na over voetbal. In hem schuilt een trainer. Ik heb al tegen heem gezegd dat als hij hulp nodig heeft, hij bij PSV altijd welkom is."

Van Bommel speelde ook vaak tegen Sneijder. "Ik moest kort op 'm zitten", herinnert hij zich. "Want die kleine was zo perfect tweebenig dat-ie aan beide kanten wegdraaide. Het zorgde ervoor dat we vaak in duel kwamen. Wesley noemde mij wel eens zijn moeilijkste tegenstander, nou, andersom was hetzelfde, hoor. Wesley is een van de grootste spelers die we ooit hebben gehad."

De PSV-trainer is ook lovend over de Sneijder buiten het veld. "Hij heeft niet het imago, maar geloof me: geweldige jongen. Dat zal iedereen bevestigen. Hij stond altijd voor iedereen klaar, was behulpzaam, nam spelers onder zijn hoede. Wesley was ook degene die met de pet rond ging voor cadeautjes voor de staf van het Nederlands elftal. Gewoon een gozer met een hart van goud."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Aug 2019 om 21:33
    Zullen die joden zich nu nooit gaan schamen om al die penalty’s die ze krijgen. Ze worden kampioen dankzij 11 ! pingels van die Tadic, nu alweer 3 ! kado om de CL te halen. Niet normaal! Ik zou alleen nog daarop trainen als ik ten Hag was, wat een klucht zeg!
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›