PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

'Hendrix mag blijven hopen: transfer naar Italië nog een optie'

( 0 reacties)
'Hendrix mag blijven hopen: transfer naar Italië nog een optie'

Jorrit Hendrix leek het seizoen af te gaan maken bij PSV, maar Bologna is nog altijd in de race voor de 24-jarige middenvelder.

De Italiaanse club hoopte zich te versterken met Nicolás Domínguez, maar de komst van de Argentijn is uiterst onzeker. Volgens La Gazzetta dello Sport valt de naam van Hendrix, die bij PSV genoegen moet nemen met een reserverol, nog altijd bij Bologna.

Domínguez is de eerste keus bij de club uit de Serie A, maar Bologna heeft momenteel geen plek om een niet-EU-speler vast te leggen. Daarnaast ziet Vélez Sarsfield, de club van de Argentijnse middenvelder, een verhuur niet zitten. Hendrix mag daarom altijd nog hopen op een transfer. Bologna zoekt een extra middenvelder vanwege het vertrek van Erick Pulgar en de blessures bij Jerdy Schouten en Blerim Dzemaili.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›