Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

'Transfer Baumgartl kwestie van dagen; clubs akkoord voor 10 miljoen'

( 0 reacties)
'Transfer Baumgartl kwestie van dagen; clubs akkoord voor 10 miljoen'

PSV is dichtbij om zich te versterken met Timo Baumgartl. De verdediger is al een Eindhoven geweest en wordt naar verwachting een dezer dagen gepresenteerd door PSV.

Volgens BILD gaan PSV en VFB Stuttgart het eens worden over een transfer van 10 miljoen euro. De krant meldt dat beide clubs in een afrondende fase zitten en dat een transfer 'een kwestie van dagen' is. Baumgartl speelde acht seizoen lang bij VFB Stuttgart en wilde deze zomer graag een stap hogerop maken.

In eerste instantie hoopte de verdediger op een topclub in Duitsland. Deze aanbieding kwam er echter niet waarna PSV wel serieus geïnteresseerd was. Bij PSV speelt de Duitse verdediger om het kampioenschap en kan hij wellicht Champions League-voetbal gaan spelen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›