Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Ten Hag over Bergwijn: ''Dan kan je ook wat uitgeven en dominant zijn''

( 0 reacties)
Ten Hag over Bergwijn: ''Dan kan je ook wat uitgeven en dominant zijn''

Erik ten Hag wil opnieuw een succesvol seizoen doormaken bij Ajax. De vraag is echter met welke selectie hij dat moet doen en ook of Steven Bergwijn daar onderdeel van is. 

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zijn tot dusver de enige vertrekkers bij Ajax. "Als er hele mooie clubs komen, met hele mooie contracten en perspectieven, dan gaan ze", weet Ten Hag echter ook. Maar: "Wij gaan weer een sterk team bouwen. Dat betekent dat je van onderaf moet beginnen."

Ook sprak Ten Hag nog over Bergwijn. De PSV'er staat in de belangstelling van Ajax, maar tot een transfer kwam het nog niet. "Ajax heeft economische waarde gecreëerd, dus dan kun je ook wat uitgeven en dominant zijn. Als ik zeg dat wij naar Bayern München streven, is het meer de mentaliteit van prijzen willen pakken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›