PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

''Of PSV er ook serieus rekening mee houdt, is onduidelijk''

( 0 reacties)
''Of PSV er ook serieus rekening mee houdt, is onduidelijk''

Hirving Lozano keerde woensdag terug bij de groepstraining van PSV. De Mexicaan was tien weken uitgeschakeld door een blessure en het duurt nog wel even voordat de aanvaller weer fit is, maar Lozano is nog altijd eigendom van PSV.

Op dit moment geldt hij als een 'bonusspeler', omdat een vertrek nog steeds in de lijn der verwachtingen ligt en met Bruma als een vervanger voor Lozano is gehaald. "Chucky is de afgelopen periode vrijwel dagelijks met een transfer naar Napoli in verband gebracht, maar voorlopig is er vooral veel lucht verplaatst en kletskoek tot waarheid verheven", schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

Lozano richt zich voorlopig op een snelle rentree. "Of dat bij PSV zal zijn, is overigens wel gewoon afwachten", meent Elfrink. "Dat Napoli belangstelling voor hem heeft, is namelijk geen onzin. Hoe, wat, wanneer en waar blijft onduidelijk zolang de club uit Napels niet doorpakt en dat was tot afgelopen week in ieder geval niet gebeurd."

PSV mag nu nog hopen dat Lozano in het tweeluik in de voorronde van de Champions League met FC Basel in actie kan komen, weet de clubwatcher. "Het is in ieder geval geen beletsel om voor een andere club in de groepsfase te mogen spelen. Of PSV er ook serieus rekening mee houdt, is onduidelijk", aldus Elfrink.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›