PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

'Interesse voor Pereiro: PSV hangt flink prijskaartje aan Uruguayaan'

( 1 reacties)
'Interesse voor Pereiro: PSV hangt flink prijskaartje aan Uruguayaan'

Het lijkt inmiddels duidelijk dat Gastón Pereiro zal vertrekken bij PSV. De aanvallende middenvelder was afgelopen seizoen niet onomstreden, maar desondanks is er veel interesse.

De krant La Gazzetta dello Sport meldt dat Watford de Uruguayaan binnen enkele dagen wil presenteren. De Uruguayaan werd een aantal jaar geleden voor zeven miljoen euro naar Eindhoven gehaald, maar hij wist nooit onomstreden te worden in de lichtstad. Hij wisselde goede wedstrijden af met slechte en daardoor belandde hij meermaals op de reservebank.

De Italiaanse krant weet dat de Engelse middenmoter wel overtuigd is geraakt van zijn kwaliteiten, maar het is de vraag of Watford maar liefst vijftien miljoen euro betalen voor de international van Uruguay. Dat is namelijk het prijskaartje van PSV voor Pereiro, maar zou wel onderhandelbaar zijn.

Naast Watford is ook AC Milan geïnteresseerd in de nummer tien. Het is de vraag of zij meer willen bieden dan de Engelsen. Gebeurt dit niet, dan ligt de toekomst van de spelmaker dus waarschijnlijk in de Premier League.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Jul 2019 om 12:53
    15 miljoen is echt een koopje voor deze speler
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›