PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

Stam over transfer Berghuis: ''Ik denk dat hij hier blijft''

( 0 reacties)
Stam over transfer Berghuis: ''Ik denk dat hij hier blijft''

Steven Berghuis wordt al weken in verband gebracht met een overstap van Feyenoord naar PSV. De vraag is echter of deze transfer ook daadwerkelijk doorgaat. 

Vooralsnog staat de aanvaller onder contract in Rotterdam en onder de nieuwe trainer Jaap Stam heeft Berghuis meteen een nieuwe rol gekregen. Gisteren speelde hij namelijk als nummer tien in de oefenwedstrijd tegen SV Darmstadt. 

''Dat had ik al bedacht voor ik begon bij Feyenoord. Hij is creatief en dat wil ik op het middenveld. Hij kan een mannetje passeren, scoren en mensen voor de goal zetten. Dat kan het verschil maken. Ik wil zien hoe dit zich ontwikkelt'', vertelt de trainer in het Algemeen Dagblad. De club haalde transfervrij Luciano Narsingh binnen en dat zorgt ervoor dat Berghuis definitief naar het middenveld kan verhuizen.

Stam gaat er vanuit dat de aanvallend ingestelde voetballer gewoon in De Kuip te bewonderen is. "Ik ga er ook van uit dat hij gewoon bij Feyenoord blijft, dat we nog een tijd zullen samenwerken. Veel interesse voor hem? Ja, van PSV. Maar ik denk dat hij hier blijft." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›